Algemene voorwaarden

Optietermijn

Wij hebben een vrijblijvende optie geplaatst op De WM1, alle genoemde materialen en/of de facilitaire voorzieningen met een geldigheidsduur van 14 dagen. Heeft u meer tijd nodig om een definitieve beslissing te nemen, dan vernemen wij dat graag zodat wij de optie eventueel voor u kunnen verlengen met 14 dagen.

Wij nemen contact met u op wanneer wij een andere aanvraag ontvangen voor dezelfde datum. Wij vragen u dan binnen 48 uur een beslissing te maken.

Garantieaantallen

Bij een definitieve opdrachtbevestiging vernemen wij het definitieve garantieaantal personen uiterlijk 2 weken voor aanvang van de bijeenkomst van u. Dit aantal zal als minimum in rekening worden gebracht. Een wijziging in het aantal personen en/of in het programma kan een verandering in prijs met zich meebrengen.

Opdrachtbevestiging

Een overeenkomst met de Watermannen komt tot stand op het moment dat een opdracht (mondeling, schriftelijk of per mail) van opdrachtgever wordt ontvangen. De Watermannen zal een opdrachtbevestiging zenden welke door de opdracht gevende partij voor akkoord dient te worden getekend. Door gebruik te maken van elektronische communicatievormen en het daardoor eventueel ontbreken van een gewone handtekening doet niets af aan de verbinden kracht van het aanbod en de aanvaarding daarvan. 

Facturatie

Bij uw definitieve opdracht hanteren wij de volgende betalingstermijnen:

 • Bij ondertekening van de opdrachtbevestiging (bij een kostenindicatie tot € 600,-) dient u 1 maand voor aanvang van de bijeenkomst 100% van het totaal  begrote bedrag te betalen.
 • Bij ondertekening van de opdrachtbevestiging en dranken op nacalculatie dient u 1 maand voor aanvang van de bijeenkomst  € 600,- te betalen. Het rest van de factuur zal na de vaart worden gefactureerd. 
 • Bij ondertekening van de opdrachtbevestiging en dranken op afkoop dient u 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst 50% te betalen. Het rest van de factuur zal na de vaart worden gefactureerd.
 • Het resterende bedrag dient binnen 14 dagen na ontvangst van de eindnota te worden voldaan.


 • Algemene voorwaarden

  De Watermannen verleent zijn diensten conform zijn algemene voorwaarden. Met het ondertekenen van een opdrachtbevestiging gaat de opdrachtgever akkoord met Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) die van toepassing zijn op ons bedrijf. In geval van annulering hanteren wij artikel 9.4 van de UVH. De kostenindicatie wordt zodoende als reserveringswaarde beschouwd.

  Na ondertekening van de definitieve opdrachtbevestiging zal De Watermannen geen prijsverhogingen meer doorvoeren. Uitzonderingen hierop zijn wijzigingen in het programma, de culinaire invulling en/of het garantieaantal personen.

  Parkeren

  U kunt kosteloos op- en afstappen in de haven, waar de WM1 ligt: City Marina IJdock (IJdok 2a, 1013 MM Amsterdam). Naast de haven kunt u goedkoop parkeren in garage IJdok (speciale acties en kortingen kunt u vinden op www.parkereninijdock.nl ). U dient wel te reserveren via de website om gebruik te maken van de acties/kortingen. Tevens is de haven goed bereikbaar met het OV: 6 minuten lopen van CS Amsterdam. 


  Gebruik het formulier om de digitale brochure te ontvangen.

  []
  1 Step 1
  Previous
  Next

  Direct contact
  WhatsApp chat