height: 300px;">

Amsterdam Light Festival

Amsterdam schittert in de donkere wintermaanden. Tijdens het Amsterdam Light Festival worden de grachten verlicht met prachtige installaties gecreëerd door verschillende toonaangevende kunstenaars. Stap aan boord van de luxe, verwarmde en overdekte salonboot WM1 en geniet optimaal van al dit moois!

We zijn er trots op dat wij dit jaar official partner van het Amsterdam Light Festival zijn en we hopen dat je (weer) met ons meevaart.
U kunt kaarten bestellen voor €35,- p.p. via Ticketscript onderaan de pagina. Bij de tour zit inbegrepen:

– Duur 75 min.
– Luxe verwarmde salonboot
– Glühwein
– Kleine versnaperingen
– Een gids

Daarnaast zijn we ook actief op:

Luxurylighttours.nl
Vakantieveilingen.nl
Actievandedag.nl

Alle vragen/opmerkingen omtrent reserveringen via www.luxurylighttours.nl kunnen worden gemaild naar: info@luxurylighttours.nl of bel naar 0202102302

Natuurlijk hebben wij ons best gedaan om schitterende arrangementen samen te stellen voor exclusievere privé gelegenheden. Zo is de WM1 ook tijdens het Amsterdam Light Festival beschikbaar voor (bedrijfs)borrels, -diners en -feesten.
Stuur een mail naar info@dewatermannen.nl of bel naar +31615443636 en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Het Luxury Lights Tour programma:
We varen dagelijks tussen 30 november 2017 en 21 januari 2018.
Vanaf Hanneke’s Boom vertrek je in een overdekte, verwarmde salonboot langs sculpturen, projecties en ander moois. Onder het genot van een glaasje glühwein en een snackje geniet je tijdens een rondleiding van 75 minuten van de prachtig verlichte stad en al het magische dat Amsterdam deze winter te bieden heeft. Dat alles met de goede zorg waar rederij De Watermannen voor staat: opvang aan de kade, een gezellige gids aan boord en een boot met gloednieuwe voorzieningen, verwarming en sanitair.

De rondvaarten vertrekken 7 dagen in de week om 17:00 uur, 18:30 uur en 20:15 uur. Op donderdag t/m zaterdag start er ook een rondvaart om 21:45 uur. Ook hier stap je op bij Hannekes Boom. De locatie is centraal gelegen en kun je lopend bereiken of met tram 26 vanaf Centraal Station. Je kan ook parkeren bij het Mövenpick hotel.

Koop hier uw tickets

Search De Watermannen
Share:
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website. Update my browser now